3 Μαΐου 2012

Marizza

Όλη η σειρά ήταν καταπληκτική, αλλά όπως όλοι νομίζω, είχα κι εγώ τις προτιμήσεις μου. Η Marizza λοιπόν ήταν η αγαπημένη μου. Για αυτό θα ξεκινήσω από αυτήν τα αφιερώματα στους πρωταγωνιστές των Ανυπότακτων καρδιών.


Marizza Pia Spirito... ή Marizza Pia Andrade:


Η Marizza είναι το συνώνυμο του rebelde. Ήταν η αρχηγός σε όλες τις επαναστάσεις, είχε πάντα κάτι να πει, είχε πάντα για κάτι να αντιδράσει. Η ηρεμία δεν πήγαινε μαζί της.


Κόρη της Sonia Rey, μιας πασίγνωστης Αργεντινής σταρ. Η δημοσιότητα και η ομορφιά της μαμάς της, δημιουργούσαν προβλήματα στη Marizza, η οποία τη ζήλευε και την ανταγωνιζόταν συνεχώς, αφού αισθανόταν κατώτερη της. Η μαμά της όμως, ήταν και ο μεγαλύτερος σύμμαχος της σε κάθε νέο ξεκίνημα.


Στο Elite Way Shcool, έκανε και τις πρώτες της πραγματικές φιλίες, με κύρια και δυνατότερη αυτή με τη Lujan. Με τη Lujan ένοιωθαν αδελφές, μιλούσαν για τα πάντα και πολεμούσαν για τα πάντα μαζί. Παρά τα προβλήματα που εμφανιζόντουσαν η φιλία τους ήταν πάντα πιο δυνατή στο τέλος.



Με τον Pablo ήταν ερωτευμένη από... πάντα. Μπορεί να μην το κατάλαβε κατευθείαν και να μην το παραδεχόταν πάντα, αλλά αυτή η αγάπη...


υγ. Για τον μπαμπά της δεν μιλάω επίτηδες, όσοι δεν το έχετε δει, από μένα δε θα μάθετε τίποτα :)


1 σχόλιο:

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου