10 Μαΐου 2012

Mia


Η Mia στην αρχή της σειράς είναι μια κλασική κακομαθημένη έφηβη. Ο μπαμπάς της, Franco Colucci, την μεγαλώνει μόνος του από τότε που η Mia ήταν μωρό και ο καλύτερος τρόπος θεωρεί πως είναι δίνοντας της ό,τι θέλει. Η εμφάνιση και τα ρούχα είναι το κύριο ενδιαφέρον της. Στη συνέχεια όμως της σειράς, βλέπουμε και τη Mia να αλλάζει. Οι εφηβικές αλλαγές δεν αρέσουν στον πατέρας της, ο οποίος σιγά-σιγά αλλάζει την στάση του απέναντι της. Η σχέση τους περνάει και από άλλα σκαμπανευάσματα, καθώς άτομα μπαίνουν μεταξύ τους και αλήθειες αποκαλύπτονται.


Είναι χρόνια φίλες με τη Feli (Felicitas) και τη Vico (Victoria). Η φιλία αυτή δοκιμάζεται πολλές φορές. Αγόρια μπαίνουν ανάμεσα τους, αλλά και ψέματα και μυστικά που κρύβουν η μία από την άλλες. Στο τέλος, όμως, καταλαβαίνουν πως η φιλία τους είναι πιο δυνατή και τα προβλήματα λύνονται.



Τον Manuel τον ερωτεύοται από την πρώτη στιγμή που τον βλέπει. Όμως δεν το ομολογεί γιατί είναι και το αγόρι που αρέσει στην Feli. Αναπτύσουν μια σχέση κόντρας μεταξύ τους, αλλά οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να είναι μαζί. Δεν κυλάνε όλα ειδανικά, αλλά είναι μια από τις δυνατές αγάπες...


 υγ. Για τη μαμά της δεν λέω τίποτα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου