17 Οκτωβρίου 2012

RoCo (ROjas-COlombo)


Ο Benjamín Rojas και ο Felipe Colombo αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά μουσικά δημιουργώντας το συγκρότημα RoCo, το όνομα του οποίου βγαίνει από τα αρχικά των επιθέτω των αγαπημένων ηθοποιών-τραγουδιστών. Μαζί τους ο Willie Lorenzo. Ο Willie Lorenzo ήταν δάσκαλος φωνητικής των Erreway και όταν οι Erreway διαλύθηκαν μαζί με τον Felipe Colombo και την Camila Bordonaba δημιούργησαν το συγκρότημα La Miss Tijuana. Αυτό το συγκρότημα δεν διαλήθηκε ποτέ, αλλά αφού τώρα τόσο ο Felipe όσο και ο Willie βρίσκονται σε νέο συγκρότημα χωρίς την Camila, μάλλον η Camila επιμένει στην απομόνωση της από οτιδήποτε προκαλεί δημοσιότητα. 

Επιστρέφουμε όμως στους RoCo. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δικά τους τραγούδια, αλλά ερμηνεύουν γνωστά ροκ κομμάτια κυρίως. Μουσικούς έχουν τους ίδιους που είχαν και στους Erreway. Το συγκρότημα έχει κάνει εμφανίσεις από τις τον Ιούνιο, όμως η επίσημη παρουσίαση έγινε στις 4 του Οκτώβρη στο Παλέρμο.


Μπορείτε να βρείτε άφθονα βιντεάκια στο youtube. Εδώ ένα βιντεάκι με παρασκήνια και πρόβες.

 


Ελπίζουμε αυτό το συγκρότημα να μην διαλυθεί τόσο σύντομα και στο άμεσο μέλλον να ακούσουμε και καινούργια δικά τους τραγούδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου