29 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνικές σελίδες

Με χρονοκαθυστέρηση λόγω των προβλημάτων, μοιράζομαι μαζί σας άλλη μια σελίδα για τους fan των Ανυπότακτων Καρδιών ή αλλιώς του Rebelde Way.

Αρχικά την γνώρισα από το youtube ως HannaXalkida. Μετά μοιράστηκε μαζί μου τη σελίδα της στο twitter: https://twitter.com/Erreway_Grecia, μια σελίδα για τους fan των Erreway, του αγαπημένου συγκροτήματος από το Rebelde Way. Όσοι έχετε twitter κάντε follow! Από εκεί ανακάλυψα και μια ιστοσελίδα που διατηρεί όπου "Εδώ μπορείτε να βρείτε,νέα,βίντεο και αξέχαστες στιγμές από αυτήν την μοναδική εφηβική σειρά!", όπως η ίδια γράφει κατά λέξη την: http://rebeldewaygreece.tumblr.com.

Θεωρώ ωραίο να μοιραζόμαστε τις προσπάθειες που κάνουμε για να κρατάμε τις αναμνήσεις από την αγαπημένη μας σειρά ζωντανές και τα νέα που μαθαίνουμε για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές. Για αυτό όποιος άλλος έχει κάποια σελίδα ή κάνει κάποια προσπάθεια και θέλει να το μοιραστεί εδώ είμαστε! Να μαζευτούμε μια παρέα!

28 Σεπτεμβρίου 2012

Fernanda Neil - 2012

 Ήταν αρκετά δύσκολο να βρω νέα για την (Maria) Fernanda Neil, όμως αφού μου ζητήθηκε, έκανε το καλύτερο που μπορούσα και συγκέντρωσα λίγες πληροφορίες για το τι κάνει τελευταία η ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο της Fernanda Peralta Ramos στην αγαπημένη σειρά "Rebelde Way".

  • Προσωπική ζωή: Η  Fernanda έχει γίνει μανούλα. Το Μάιο του 2011 απέκτησε ένα αγοράκι τον Valentino και αυτό την έκανε να αλλάξει τις προτεραιότητες της. Για αυτό τα τελευταία χρόνια δεν κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση. 

  •  Θέατρο: Στο θέατρο εμφανίζεται αυτή την περίοδο κάθε Παρασκευή. Το θεατρικό είναι μια κωμωδία, το "Next". Μαζί της η Micaela Vazquez, η Daniela Nirenberg (που είναι και οι δύο ηθοποιοί που συμμετείχαν στο Rebelde Way) και η Denise Romano.
  • Τηλεόραση: Η τελευταία σειρά στην οποία συμμετείχε ήταν η "Alguien que me quiera" (Κάποιος που με αγαπά) το 2010.
  • Σινεμά: Το 2008 η Fernanda συμμετείχε σε δύο ταινίες. Πρώτη την " 100% Lucha, la película" (100% Πάλη, η ταινία), που βασιζόταν σε ένα πρόγραμμα ελεύθερης πάλης που προβαλλόταν στο Telefe. Η δεύτερη ήταν η "Los Super Agentes; Nueva Generación" (Οι Υπέρ Πράκτορες, Νέα Γενιά).

27 Σεπτεμβρίου 2012

Η τραγωδία της Carolina "Pampita" Ardohain

Η  Carolina "Pampita" Ardohain και ο σύζυγος της Benjamín Vicuña ζουν μια τραγωδία. Στις 8 Σεπτεμβρίου πέθανε η μεγαλύτερη κόρη τους Blanca.


Μετά από οικογενειακές διακοπές, στις 30 Αυγούστου 2012 η μικρή Blanca μολύνθηκε από κάποιο βακτήριο το οποίο της προκάλεσε αιμορραγική πνευμονία που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Μετά από 8 μέρες στην εντατική υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που επιδείνωσε την κατάσταση. Την επόμενη μέρα, στις 11:45 του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2012 η μικρή Blanca Vicuña απεβίωσε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχόμαστε τέτοιες καταστάσεις να μη ζει κανείς.

22 Σεπτεμβρίου 2012

O Diego Mesaglio σε μπάντα

Ο Diego Mesaglio, γνωστός ως Guido Lassen στο Rebelde Way,  με τους Gastón Sofritti και Nátali Perez (Ana στο Rebelde Way), εμφανίζονται στην Αργεντίνικη κωμική σειρά "Graduados" (Πτυχιούχος). Η σειρά κάνει μεγάλη επιτυχία και οι τρεις τους σχηματίζουν μια μπάντα.

Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει. Η Nátali είναι η τραγουδίστρια ενώ τα δυο αγόρια της παρέας, ο Diego και ο Gastón, παίζουν μουσική.

πηγή: www.famavision.com

20 Σεπτεμβρίου 2012

Catherine Fulop - 2012

Την Catherine Fulop την γνωρίσαμε σαν Sonia Rey στο Rebelde Way, τη μαμά της Marizza. Στατιστικά βλέπω πως είναι ένας από τους αγαπημένους ρόλους, οπότε ας δούμε τι κάνει η Catherine Fulop αυτή την εποχή:


Τηλεόραση: Έλαβε μέρος στη δεύτερη σεζόν της τηλενουβέλλας από την Ουρουγουάη "Porque te quiero así" (Επειδή σ' αγαπώ έτσι)

Τηλεόραση: Συμμετείχε σαν επισκέπτης στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο "La pelu" (Κομμωτήριο).

Τηλεόραση: Είναι οικοδέσποινα στο ριάλιτι "¿Quién quiere casarse con mi hijo?" (Ποιος θέλει να παντρευτεί το γιο μου;). Η πρεμιέρα του σόου έγινε στις 2 Αυγούστου.


Θέατρο-Σινεμά: Στο θέατρο και το σινεμά έχει να εμφανιστεί από το 2009. Η τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε ήταν το "Solos en la ciudad" (Μόνος στην πόλη), ενώ η τελευταία θεατρική παράσταση ήταν η "Educando a Rita" (Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα)

Προσωπική ζωή: Η Catherine Fulop είναι παντρεμένη με τον Osvaldo Sabatini από το 1998. Έχουν μαζί δύο κόρες. Την Oriana Gabriela, η οποία είναι μοντέλο και την Tiziana Beatriz. 

17 Σεπτεμβρίου 2012

Midway Primavera Verano 2012-2013 - Felipe Colombo

Το καλοκαίρι τελείωσε για εμάς και ετοιμαζόμαστε για το χειμώνα, όμως στην Αργεντινή συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Εδώ είναι λοιπόν ένα βίντεο, που μπορούμε να απολαύσουμε τον Felipe Colombo να παρουσιάζει την Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή κολεξιόν ρούχων για το 2012-2013.


Κάνοντας κλικ εδώ και απολαύστε πέρα από το βίντεο, φωτογραφίες.

15 Σεπτεμβρίου 2012

Piso 13 - Camila Bordonaba


Αν ξέρετε ισπανικά, μπορείτε να ακούσετε την Camila Bordonaba στο ραδιόφωνο. Πέμπτες και Παρασκευές συμμετέχει στην ραδιοφωνική εκπομπή Piso 13 (Όροφος 13) στον ραδιοφωνικό σταθμό FM De La Calle. Στην Αργεντινή η εκπομπή ακούγεται στις 2 το μεσημέρι. Για την Ελλάδα συντονιστείτε στις 8 το βράδυ.

Ακούστε το σταθμό στο: http://tunein.com/radio/FM-De-La-Calle-881-s102284/

Επικοινωνήστε με την εκπομπή μέσω facebook: http://es-es.facebook.com/pages/PISO-13/130934657028584


Και δώρο ένα βιντεάκι που βρήκα με απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή, όπου μιλά η Camila.

12 Σεπτεμβρίου 2012

La Noche del Chihuahua - Benjamin Rojas

Η τελευταία ταινία στην οποία συμμετέχει ο Benjamin Rojas και σύντομα θα είναι διαθέσιμη στο ιντερνετ.

Τίτλος ταινίας:
La Noche del Chihuahua (Η νύχτα του τσιουάουα)

Περίληψη:
Στο πρόσφατα νοικιασμένο διαμέρισμα του ο Juan, ένας φανατικός των κόμικ, περιμένει ένα γκοθ κορίτσι για να περάσει τη νύχτα.Όμως, λίγο πριν έρθει αυτή, έρχεται ένας φίλος του ζητώντας καταφύγιο για κάτι ασυνήθιστο: το φόβο του να γίνει λυκάνθρωπος. Όταν όμως βγαίνει η πανσέληνος, ο  Juan παρατηρεί με φρίκη και απογοήτευση ότι ο φίλος του μεταμορφώνεται σε έναν γελοίο άνθρωπο-σκύλο.

Πρωταγωνιστές:

Benjamín Rojas
Talo Silveyra
Josefina Silveyra
Iván Espeche
Inés Palombo
Graciela Stefani
Fausto Grillo
Amalia Grillo
Jesica La Torre
Mariano De Rosa
Santiago Grillo Ciocchini
Susana Rivadeneira
Guillermo Grillo

Τρέιλερ:

Ιστοσελίδα:

4 Σεπτεμβρίου 2012

Camila Bordonaba - Γενέθλια

Σήμερα η Camila Bordonaba γίνεται 28 χρονών.
Εμείς με τη σειρά μας της ευχόμαστε ευτυχισμένα γενέθλια. Χρόνια Πολλά και Καλά!
Και μακάρι να έχουμε περισσότερα νέα της για δουλείες της.


Feliz cumpleaños Camila!!