23 Σεπτεμβρίου 2013

Agustín Sierra - Γενέθλια

Ο Agustín Sierra γνωστός από το ρόλο του ως ο μικρός Nacho σήμερα έχει τα γενέθλια του και όχι μόνο δεν είναι πλέον μικρός, αλλά κλείνει και τα 22. Του ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και μια ζωή με επιτυχίες και ευτυχίες!

Feliz cumpleaños Agustín!!

8 Σεπτεμβρίου 2013

Η Luisana Lopilato μαμά

Ξέρω πως το ιστολόγιο είναι λίγο παρατημένο τον τελευταίο καιρό και αυτή η ανάρτηση θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό πριν, αλλά πολλά τα προβλήματα και λίγος ο χρόνος για αυτό ζητώ την κατανόηση σας.



Στα δικά μας τώρα. Στις 27 Αυγούστου η Luisana Lopilato έγινε μαμά. Γένησε στις 2:26 το πρωί το πρώτο της παιδί, τον Noah Bublè, στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η ίδια έκανε δημοσίευση στο twitter της, παραθέτοντας την φωτογραφία που βλέπουμε παραπάνω, με το σχόλιο: "Llenos de luz con la llegada de Noah Bublé a las 2:26am del 27 de agosto. Bendecidos y felices con nuestro hijo", "Γεμάτη φως με την άφηξη του Noah Bublé στις 2:26π.μ. στις 27 του Αυγούστου. Ευλογιμένοι και χαρούμενοι με τον γιο μας"

Εμείς να της ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και γερός ο μικρός της Noah.

4 Σεπτεμβρίου 2013

Camila Bordonaba - Γενέθλια

Η λατρεμένη ηθοποιός Camila Bordonaba έχει σήμερα τα γενέθλια της. Γίνεται 29 χρονών. Εμείς της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία πάντα στη ζωή της!


Feliz cumpleaños Camila!!