17 Απριλίου 2014

RoCo: Τα νέα της μπάντας!

Γεια σας! Από σήμερα θα προσπαθήσω και γω να συνεισφέρω με την σειρά μου και να συμβάλλω στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το blog και γενικότερα στη χώρα μας, στο να καταφέρνουμε να μην χάνουμε την επαφή με τη ζωή των αγαπημένων μας και αξέχαστων rebelde-erre way!!

Σε αυτή την ανάρτηση θα αναφερθώ στους αγαπημένους μας Benjamin Rojas (Pablo) και Felipe Colombo (Manuel). Όπως έχει γίνει γνωστό και σε εμάς, τα τελευταία χρόνια διατηρούν μια μουσική μπάντα μαζί με τον Willie Lorenzo -παλιό τους γνώριμο και φίλο από τις εποχές του Rebelde Way- και πραγματοποιούν εμφανίσεις και συναυλίες σε όλη την Αργεντινή.

Η μπάντα τους που είναι γνωστή με το όνομα RoCo (από τα αρχικά των πρωταγωνιστών μας, Rojas-Colombo) ξεκίνησε την πορεία της τον Ιούνιο του 2012 και συνεχίζει ακάθεκτη με μεγάλη επιτυχία.

Το τραγούδι τους:  Pasaran anos, γνώρισε μεγάλη απήχηση από τον κόσμο και είναι καθημερινά στην επικαιρότητα ακόμα κι ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του.

Πόλυ γνωστό έγινε επίσης και το πιο πρόσφατο τραγούδι τους με το όνομα: Como baila la novia. Η ευχάριστη έκπληξη για εμάς, είναι η συμμετοχή της γνωστής σε όλους μας από το Rebelde Way  -και χρόνια φίλης τους- Victoria Μaurette (Vico) !

--Με την ευκαιρία να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στον Benjamin γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι χτες είχε γενέθλια! 29 χρονών πια!--

Καλή ακρόαση!

2 σχόλια:

  1. mprabo sou kaneis poly kalh douleia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία η ανάρτηση σου! Να σε καλωσορίσω εγώ και να σε ευχαριστήσω που ξαναδίνεις ζωή σε αυτή τη σελίδα. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι που έχουν νέα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου