24 Ιανουαρίου 2014

Jorge (Coco) Maggio - Τι κάνει τώρα

Δεν είναι εύκολο να βρίσκω νέα για όλους, το πως ζουν και τι κάνουν σήμερα. Καταφέρνω και βρίσκω κάποια νέα για όσους έχουν μείνει στο επίκεντρο, εκεί στην Αργεντινή. Ο Coco δεν είναι ένας από αυτούς ή τουλάχιστον δεν γράφουν τόσα για αυτόν.

Από τα ελάχιστα που μπόρεσα να βρω, νομίζω πως έχει σταματήσει τελείως να ασχολείται με την ηθοποιία. Πλέον είναι αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής (για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει ακόμα). Γενικά έχει αρκετά χρόνια που ασχολείται με τα αθλητικά, αφού αυτό είναι το πάθος του.

Όσο αφορά την προσωπική του ζωή, τι να σας πω; Ξέρω σίγουρα πως είναι ακόμα πολύ καλοί φίλοι με τον Benjamin Rojas. Όσο αφορά τις σχέσεις του, η τελευταία για την οποία βρήκα ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό Paula Sartor, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα μαζί.
Με τη μουσική ασχολείται πλέον μόνο ερασιτεχνικά. Το όργανο το οποίο ξέρει να παίζει είναι το μπάσο.

Ξέρω ότι οι πληροφορίες δεν είναι αρκετές και ότι όλα φαίνονται εγκαταλελειμμένα, αλλά είναι δύσκολο από ένα σημείο και μετά να βρίσκεις πληροφορίες για ανθρώπους που βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης και δεν γνωρίζεις καν τη γλώσσα τους. Έχω ζητήσει και πιο παλιά, όποιος θέλει να γράφει στη σελίδα αυτή μπορεί να μου το πει. Εγώ πλέον έχω ελάχιστο χρόνο για να ασχολούμαι. Όχι πως δεν θα γράφω ό,τι βρίσκω με την πρώτη ευκαιρία :)

Να προσθέσω τη σελίδα του Coco στο twitter: https://twitter.com/coco_maggio
Και μια σελίδα Ελλήνων Fan στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Coco-Maggio-Grecia/464059390350193